Vacatures

TV Het Kraaienveld heeft een aantal vacatures voor vrijwilligers.
De beloning is de eeuwige dank van de leden.
De functie-eis is vooral: ‘Liefde voor Het Kraaienveld’.

Webmaster www.kraaienveld.nl
Wie wil het beheer van onze website overnemen of daarbij assisteren? De site draait al een paar jaar stabiel en de belangrijkste taak is het plaatsen van berichten, het verzorgen van digitale nieuwsbrieven en de activiteitenagenda. Enige kennis van internet en het werken met tekst en fotootjes is voldoende. De techniek van de website (WordPress) leert u van de huidige webmaster en een ‘Kraaienveld-handboek’.
Bel Jan Maasen of mail webmaster@kraaienveld.nl

Lid activiteitencommissie
In januari wordt de activiteitenagenda opgesteld door de activiteitencommissie. Elke activiteit wordt voorbereid door twee of meer leden. Bij grote activiteiten werken alle leden mee. Ideaal als je van organiseren houdt. Jeu de Boules-spelers zijn extra welkom.
Bel Agaath van Klaren of mail activiteiten@kraaienveld.nl

Reacties zijn gesloten.