Tennis en Corona

Het bestuur van TV Het Kraaienveld volgt de adviezen van de Rijksoverheid, het RIVM en de KNLTB inzake het al dan niet doorgaan van tennis op onze banen. Het standpunt van de KNLTB vind je hier …

“De KNLTB roept (…) alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen. Deze maatregelen gelden t/m 28 april in heel Nederland.”
Voor ons betekent dit dat wij helaas moeten besluiten om het Westbroek Open en de finaledag van de Wintercompetitie af te gelasten. Dat is een logische beslissing, omdat deze wedstrijden ook bedoeld zijn om aanloop en gezelligheid op onze banen te creëren en dat past niet in een tijd van ‘sociale onthouding’. De activiteitencommissie onderzoekt of we deze evenementen op een ander tijdstip kunnen plannen.

In het kort:

  • het clubhuis en de tennisbanen van TV Het Kraaienveld zijn in ieder geval tot en met 28 april gesloten
  • het Westbroek Open en de finaledag van de Wintercompetitie gaan niet door op de afgesproken data (resp 21 tm 29 maart en 22 maart)

Wij vertrouwen er op dat alle leden de adviezen zullen opvolgen.

Reacties zijn gesloten.