2de Westbroeks Open

Afgelopen week kregen de honderdvijftien tennissers uit Westbroek en omstreken de kans om met plezier de beste te worden tijdens het tweede Westbroeks Open Toernooi op het Kraaienveld.

Normaal gesproken is dit toernooi in maart één van de eerste van het jaar in onze omgeving. Door de coronamaatregelen is het toernooi echter naar de eerste week van september verschoven.

Alle maatregelen die deze tijd vragen maken het organiseren van een toernooi niet eenvoudiger. Afstand houden op de baan is niet direct een probleem. Maar buiten de baan was een grotere uitdaging.

Alles was echter tot in de puntjes geregeld, stoelen en tafels op afstand, loop richtingen, desinfectie middelen, registratie van zowel bezoekers als spelers en toezicht op naleving. Een dikke pluim voor de organisatie!

Ondanks al deze regels is het een geslaagd, sportief en zeer gezellig toernooi geworden. Onder andere het standaard gratis portie “bruin fruit”(bitterballen) om na de wedstrijd te delen met de tegenstander lieten de deelnemers zich goed smaken. Veiligheid, plezier en gezelligheid kunnen uitstekend samen gaan! Dat hebben de deelnemers, bezoekers en organisatie van het 2de Westbroeks open wel bewezen.

Chapeau!

Reacties zijn gesloten.