Van het bestuur

Nieuwe bestuursleden

In het bestuur hebben een aantal leden aangegeven niet meer beschikbaar te zijn als bestuurslid. Daardoor komen er plaatsen vrij in het bestuur. Wij zoeken leden, die gemotiveerd zijn om als bestuurslid werk voor de vereniging te doen. Via deze nieuwsbrief laten we jullie weten dat iedereen, die interesse heeft in een functie in het bestuur, dat kenbaar kan maken. Je kunt dat doen door een mail te sturen naar ch.verbunt@hotmail.com

Leden, die wat extra’s willen doen

We hebben ook meer leden nodig, die bereid zijn zo af en toe wat werkzaamheden te verrichten. Te denken valt aan activiteiten mbt inkoop en voorraadbeheer, het regelmatig meenemen van de droogdoeken en deze wassen, technische kleine klussen doen, e.d.

Wanneer er leden zijn, die op deze manier graag een steentje willen bijdrage aan het bestaan van onze vereniging, kunnen zij zich via bovenstaand mailadres aanmelden.

ALV

Normaal hebben wij in de maand februari de ALV. In deze ‘coronatijd’ kan de bijeenkomst echter niet doorgaan. Wij willen de vergadering later in het jaar plannen, wanneer de coronamaatregelen het toelaten. Het bestuur zal jullie daar op tijd van op de hoogte brengen.

Contributie

Komende maand krijg je een mail met de vraag de contributie te betalen. De contributie zal hetzelfde bedrag zijn als voorgaande jaren.

Onderhoudsdag

Op zaterdag 13 maart zal er weer een onderhoudsdag zijn. Op het park zelf moeten werkzaamheden gedaan worden en ook het clubhuis moet een “goede beurt” krijgen. Wij hopen dat er weer veel leden zijn, die die dag even de handen uit de mouwen willen steken. De onderhoudsdag is van 10.00 uur tot 15.00 uur. Wij zijn blij als jullie in die periode een uurtje meehelpen.

Het bestuur wenst iedereen een goede gezondheid en hoopt iedereen weer snel op de baan tegen te komen.

Reacties zijn gesloten.