Max. 1,5 uur reserveren

en een nieuwe nieuwsbrief…

In de nieuwe Nieuwsbrief staan de laatste berichten van het bestuur. Kijk dus vooral in je mail als je helemaal op de hoogte wil zijn. Een van de belangrijkste besluiten betreft een nieuwe manier van online reserveren.

Reserveren

Het succes van het online reserveren zal namelijk niemand ontgaan zijn. Echter… het is ook wat sneu om te merken dat daardoor soms hele avonden geblokt zijn door enthousiastelingen en andere spelers daardoor verplicht thuis aan de Netflix moeten.

We hebben daarom besloten om ‘het slot’ dat reserveerbaar is terug te brengen naar 1,5 uur max. Dat betekent dat op populaire momenten (de avonden en de zondagochtend) vaste reserveerbloklen komen. Korter dan 1,5 uur reserveren mag natuurlijk ook, maar er geldt in het vervolg een max van 1,5 uur en die zijn zodanig opgesteld dat de baan in ieder geval 2 x per avond ingezet kan worden.

Reserveertijden worden dan nu:

Blok 1: 19.00 – 20.30 uur

Blok 2: 20.30 – 22.00 uur.

Dit is – logischerwijze – nog regel zolang de avondklok geldt. Daarna zal ook na 22 uur nog een balletje geslagen kunnen worden.

Reacties zijn gesloten.