Competitie?

Wil jij heel graag competitie spelen?

Dan ben je van harte welkom op vrijdagavond 11 juni vanaf 20.00 uur op de club.

Het gaat dan om deelname aan de KNLTB najaarscompetitie.Die wordt gespeeld vanaf half september t/m eind oktober. Bij onze vereniging spelen we meestal op de vrijdagavond en donderdagavond. Helaas is er dan maar plaats voor 2 teams. Er kan ook op dinsdagochtend de donderdagochtend ,vrijdag overdag, zaterdag de hele dag en op zondag de hele dag divers soorten competitie gespeeld worden.

Als er voldoende belangstelling is dan zou het natuurlijk leuk zijn als er een team is dat op een andere dag dan de vrijdagavond wil spelen.

Het is vooral ook leuk voor leden die nog nooit competitie of bijna nooit of net lid zijn om op de donderdagavond competitie te spelen dan speel je 1 keer een dubbelwedstrijd en ben je niet een hele avond kwijt.

Kijk ook eens op de site van de KNLTB naar de mogelijkheden om competitie te spelen

Heb je wel belangstelling maar je kan vrijdagavond niet laat het mij dan weten door een app te sturen.

Sportieve groet,

Agaath van Klaren

06-29100898

Reacties zijn gesloten.