Invitatietoernooi 2016

Het invitatietoernooi 2016.

Vragen en antwoorden,

 

Hoe nodig je mensen uit?

Vertel buren, vrienden, collega’s en/of familie dat jouw tennisvereniging nieuwe banen heeft. Dat er een gezelligheidstoernooi georganiseerd wordt om de nieuwe banen in te wijden. Daarbij krijgt iedereen de kans om gratis kennis te maken met met tennis, met Het Kraaienveld en met onze gloednieuwe banen. Natuurlijk hopen we dat we nieuwe leden krijgen, maar deelname is geheel vrijblijvend. Na afloop zijn we even goede vrienden.

Als iemand het wat langer wil proberen dan hebben we een aantrekkelijke, eenmalige aanbieding voor aspirant leden. Alleen voor deelnemers aan het invitatietoernooi kunnen we een volledig lidmaatschap aanbieden voor € 100  tot 31-12-2016. U bespaart daarmee €45, want de normale prijs is € 145.

 

Wat kost het toernooi?

Per team vragen wij een bijdrage van € 10  voor onkosten, hapjes e.d. Per deelnemer is dat € 2.50.

 

Hoe meld je je aan?

Je kunt je aanmelden als team. Een team bestaat uit twee Kraaienvelders en twee geinviteerden. Een team wordt altijd volgens aanmelding geplaatst. Je mag je ook aanmelden met één of – liefst – meerdere geinviteerden. De activiteitencommissie gaat voor deze aanmeldingen de teams samenstellen. Iedereen die wordt aangemeld kan meedoen aan het invitatietoernooi. Aanmelden kan tot 13 mei in het clubhuis of via de email; klik hier … om een email te sturen.

 

Hoe vaak speel je?

Alle teams spelen één voorwedstrijd en een finalewedstrijd op zondag 20 mei.  De voorwedstrijden vinden plaats in de avond van 17, 18 of 19 mei  (vanaf 19.15 uur). Je kunt zelf – bij aanmelding – aangeven op welke avonden je beschikbaar bent. Op zo’n avond speel je meerdere korte wedstrijden. Op basis van de resultaten worden alle teams ingedeeld voor finalewedstrijden tegen gelijkwaardig tegenstanders op zondag 20 mei.

 

Hoe werkt het toernooi?

We spelen met maximaal vier teams op een avond. Een team bestaat uit 4 mensen. Elk team speelt tegen alle teams. Elke deelnemer speelt drie korte wedstrijden. Alle wedstrijden duren een vaste tijd (max 30 minuten).

We hanteren de in tennis gebruikelijke puntentelling (15-30-40-game); bij de stand 40-40 wordt het winnend punt gespeeld (geen voordeel; ‘no advantage’).  Als de tijd voorbij is tellen de volledig gespeelde games.

 

 

En als ik geen invitee heb?

Schrijf je toch in, want we verwachten dat we een aantal teams moeten aanvullen. Geen garantie, maar we verwachten dat we je toch kunnen indelen en dan heb je een prachtige ervaring op onze nieuwe banen!

 

 

Reacties zijn gesloten.