Midzomeravondtoernooi 2016

Midzomeravondtoernooi 2016

Op vrijdagavond 24 juni, de bijna langste avond van het jaar, was een enthousiast groepje leden, waaronder 5 nieuwe leden, aanwezig voor het midzomeravondtoernooi. Na een kopje koffie / thee met gebak, werd om 20.15 uur gestart met een zestal wedstrijdjes van 25 minuten, waarbij enthousiast en fanatiek gespeeld werd. Ieder speelde 4 partijtjes, telkens met een andere partner.  Het was een ideale tennisavond : 20 C en weinig wind.Na afloop van de wedstrijdjes hadden 4 nieuwe leden er nog geen genoeg van en speelden nog een extra partijtje. Om ca 23.30 uur was iedereen toch wel uitgespeeld en werd gezellig nagekeuveld met een hapje en een drankje. Om  00.30 uur maakten de meesten aanstalten om te vertrekken en kwam een eind aan deze zeer gezellige avond.                                   

Foto’s: Bonne Buurmans

Deelnemers waren :

Dirk v. Vulpen            Roy de Kruijf            

Kees Stoute              Gert Dijkstra       

Bertus Verheul          Ad Verhoef                      

Elly v. Welie               Janny Bambach     

Huib Stekelenburg  Wim Gasse   

Jannie v.d. Baan       Bonne Buurmans

 

Reacties zijn gesloten.