Uitwisseling met Groenekan 2016

Uitwisseling met TC Groenekan

Dit jaar was het Kraaienveld de organisator van het uitwisselingstoernooi met Groenekan.  Op zaterdag 20 augustus werden de deelnemers om 10 uur welkom geheten  met koffie en gebak. Kees Overvest had 4 heren en 3 dames kunnen indelen. Het Kraaienveld was met 4 dames en 4 heren present.

Onder een bewolkte hemel werd tegen elf uur begonnen met de wedstrijden. Later kwam de zon er regelmatig door en was het met zo’n 20 graden heerlijk tennisweer.

’s Morgens werden er gemengd dubbel wedstrijden van 8 games gespeeld. Iedereen speelde 2 wedstrijden. Alleen de dames van Groenekan moesten wat vaker aan de bak. Na deze serie bleek Groenekan een lichte voorsprong van 2 games op het Kraaienveld te hebben.

Na de lunch werden nog 2 damesdubbels en 2 herendubbels gespeeld.

De eerste 2 dubbels werden gewonnen door Westbroek en de tweede serie door Groenekan. Uiteindelijk Werd Groenekan met gering verschil winnaar van dit toernooi en kon Kees Overvest de beker mee terug nemen naar Groenekan.

Na afloop werd nog heel gezellig nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Het was al met al een heel geslaagde dag.

Tot volgend jaar in Groenekan!

Foto’s: Erica Lam

Tekst: Bonne Buurmans

Deelnemers het Kraaienveld :

Erica Lam                                         Ad Verhoef

Ellen Sijmons                                  Jo Elbertse

Jannie v.d. Baan                            Fokko Sijtsma

Janny Bambach                             Bonne Buurmans

Agaath v. Klaren (’s middags)

 

 

Reacties zijn gesloten.