Gerard Korrel

 

 

Proficiat Gerard

 

Op dinsdag 21 februari 2017, zijn Gerard en Lida Korrel 50 jaar getrouwd. Gerard is een trouw en sportief lid van Het Kraaienveld en hij verdient uiteraard onze felicitaties. Temeer omdat hij dankzij de webmaster van Het Kraaienveld (ondergetekende) een prachtig verrassingscadeau misloopt. Zijn kinderen hadden hem graag een verhalenboek aan willen bieden en ook aan Het Kraaienveld gevraagd om een bijdrage. Uw webmaster heeft dit verzoek gedistribueerd, maar per ongeluk ook het mailadres van Gerard meegekopieerd … Weg verrassing, weg boek. Een blunder waarvoor ik oprecht mijn excuses heb aangeboden en langs deze weg nog een keer.

 

U kunt het ook niet meer goedmaken. Maar wellicht wordt het leed een beetje verzacht als u Gerard de komende weken van harte feliciteert met zijn gouden huwelijk.

Jan Maasen

 

Reacties zijn gesloten.