Invitatietoernooi 2017

 

Invitatietoernooi 2017

 

 

In navolging van 2016 werd ook dit jaar weer een invitatietoernooi georganiseerd in de week van 3 t/m 9 april.

Met maar liefst 18 invitees werden er op 3 avonden (maandag 3 april, woensdag 5 en donderdag 6 april) wedstrijden gespeeld. Elke invité werd gekoppeld aan een Kraaienveld lid en zodoende waren er dus 18 teams.

Op elk van de avonden speelden er 6 teams en  elk team speelde 2 wedstrijden van 40 minuten. Omdat sommige invitees reeds eerder getennist hadden en anderen voor het eerst op de baan stonden , was er soms een groot verschil in speelsterkte. Maar over het algemeen ging het er heel relaxed en gezellig aan toe. Tevens was het alle avonden rustig en droog weer, wat natuurlijk ook belangrijk was.

Op zondag 9 april was er tenslotte nog een finaledag, waarbij alle mensen die die dag beschikbaar waren nog enkele wedstrijdjes speelden. Het was een prachtige dag : zonnig en warm (20 graden !), waardoor iedereen met veel plezier op de baan stond. Er waren 11 teams gevormd in een andere samenstelling dan op de avonden daarvoor, waarbij ook gekeken was naar enigszins gelijk niveau. Sommigen konden maar korte tijd aanwezig zijn, maar de meesten waren er de gehele dag.                                

Mede door het prachtige weer werd het een zeer geslaagde dag, waarbij verschillende invitees zich reeds als lid aanmeldden.

Tekst en foto’s: Bonne

Reacties zijn gesloten.