Jeu de Boules

Het bestuur van onze tennisvereniging heeft het voornemen om een Jeu de Boules afdeling op te richten als onderdeel van Tennisvereniging Het Kraaienveld. Naar aanleiding van een peiling naar de hoeveelheid geïnteresseerden heeft de vereniging besloten om te gaan beginnen met de aanleg van twee Jeu de Boules banen.

Medio maart 2018 willen we hier mee gaan starten en we hopen dit met een maand á zes weken te kunnen realiseren.

Uiteraard worden ook leden van de vereniging uitgenodigd om Jeu de Boules te gaan spelen, maar – wellicht belangrijker – wij vragen u ook om dit initiatief onder de aandacht van mogelijke geinteresseerden te brengen. Misschien heeft u familieleden, buren of vrienden die warm lopen voor dit spel. Jeu de Boules kan voor u én voor de vereniging van groot belang zijn voor een vitale toekomst.

Om nog meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden van een levensvatbare afdeling, willen wij aspirant Jeu de Boules spelers vragen om zich aan te melden door middel van € 5.00 inschrijfgeld over te maken naar T.V. Het Kraaienveld. Meer informatie vindt u hier …

Bij voorbaat dank voor uw ambassadeurschap voor onze Jeu de Boules afdeling.


Reacties zijn gesloten.