Competitie 18+

Achttienplussers 

Op zaterdag 17 april scheen het zonnetje volop en vol goede moed togen we naar de baan op ons Kraaienveld. We, zijn deze keer : Susan Klaase, Maaike de Groot, Joop Elbertse en Co de Groot. De 18 reeds lang geleden gepasseerd, maar dat mag de pret niet drukken, hoewel…. Op de baan komt een team van 6 spelers in mooi tenue, van een bekend tennismerk, met redelijk jonge koppies van LTC Soestdijk. Oepsie, dat gaat lastig worden.Na de appeltaart met koffie dan maar de baan op. Co en Maaike beginnen met de enkels. En na een warme en inspannende strijd winnen zowel Co als Maaike de eerste wedstrijd. De stand voor Maaike 6-3/6-4 en Co 7-5/7-5.Vervolgens gaan Susan en Joop de baan op. Susan is lichtgeblesseerd, maar gaat de strijd toch aan en met Joop in de achterhoede komen ze een heel eind. 3-6 eindigt de eerste set, maar de tweede wordt gewonnen met 6-3. Op naar de derde set, maar helaas, na lang zwoegen, is Soestdijk de meerdere en wint deze met 4-6.Na een korte pauze gaan de dubbels aan het werk, Soestdijk heeft dan nog 2 “verse” spelers in de aanbieding en zijn daarmee in het voordeel.Helaas krijgt Susan in het midden van de eerste set kramp en kan nog maar moeilijk lopen. Gelukkig kan Angelica van Soestdijk helpen en kan Susan weer de baan op. Ondanks deze tegenslag winnen we de eerste set met 7-5. Helaas slaat daarna de vermoeidheid en de warmte toe en eindigt de tweede set in 2-6 en ook de laatste redden we niet mee, dit wordt eveneens 2-6.Ook de heren hebben het zwaar en verliezen met 2-6 en 2-6.Na een borrel met kaas en worst sluiten we om 20.00 uur we het hek van het Kraaienveld.

Bij de foto: Joop is 18+

Verslag van Maaike.

Reacties zijn gesloten.