Lidmaatschap

Aanmelden en opzeggen      Algemene regels      Contributie      Direct naar het Aanmeldformulier

Wij hopen dat u op zoek bent naar een gezellige vereniging.

Wij zijn van oorsprong een lokaal/regionale tennisvereniging met leden in Westbroek, Tienhoven, Hollandsche Rading, Maartensdijk en een paar andere plaatsen. Uiteraard kunt u bij ons tennis en – binnenkort – jeu de boules spelen. Dat is ons doel. Maar wij hebben ook een missie en die vinden wij belangrijk.

Wij hebben een prachtige accommodatie met twee kunstgrasbanen en een compleet clubhuis. Toch hopen wij dat u niet om die reden in een lidmaatschap geïnteresseerd bent. Wij hopen dat u op zoek bent naar een echte vereniging. Voor ons houdt dat in dat wij klein en gezellig willen blijven. Een vereniging waar je iedereen persoonlijk kent. Zo’n vereniging draait volledig op leden die zich vrijwillig inzetten voor de diverse commissies en activiteiten. Om te voorkomen dat al het werk op de schouders van enkele vrijwilligers terecht komt, vragen wij daarom van al onze leden een actieve bijdrage aan het in stand houden van onze vereniging.

Als dat u aanspreekt, dan bent u meer dan welkom bij onze club. Kijk dan verder op deze site, lees de algemene clubregels, let op de betaalbare contributie en vul snel een aanmeldformulier in.

Tot spoedig ziens op onze banen.

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.